Blog Semnatura Electronica – Obtine informatii si noutati legate de semnatura electronica extinsa si certificatul digital calificat. Obtine pe loc semnatura electronica extinsa de la CertDigital si semneaza documentele in format electronic! Pentru a putea utiliza semnatura digitala online, conform legii, semnatarul trebuie sa detina un dispozitiv de creare a semnaturii electronice (token), impreuna cu un certificat digital calificat si sa actioneze fie in nume propriu, fie ca reprezentant al unui tert.

In acest articol vă vom arăta cum se semneaza Declaratia de Avere si Declaratia de Interes cu semnătura electronică extinsă emisă pe loc de la CertDigital.

CITESTE MAI MULT

Semnează electronic, pentru APIA, "Cererea de acordare a sprijinului financiar pentru producătorii agricoli din sectorul cereale", până la data de 11 mai 2023 inclusiv.

CITESTE MAI MULT

Semnatura Electronica pentru Constructii, Arhitectura si Urbanism -atribute suplimentare - Conforme cu Normele de aplicare ale OUG 140.

CITESTE MAI MULT

BLOG Semnatura electronica Fonduri Europene – Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii din cele 6 județe ale regiunii de dezvoltare Nord-Vest vor putea obține fonduri noi ajutoare, de câte 20.000-1,5 milioane euro pe proiect, prin 4 finanțări care totalizează 93 de milioane de euro...

CITESTE MAI MULT

Certificatul digital si inregistrarea firmei in SPV - Pentru a transmite o factura electronica prin e-Factura, vei avea nevoie de inregistrarea firmei tale in SPV si de un Certificatul Digital Calificat.

CITESTE MAI MULT

Ordinul MEF 858/2008 privind depunerea declarațiilor fiscale prin mijloace electronice de transmitere la distanță În temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 386/2007 Următoarele declaraţii fiscale pot fi depuse prin mijloace electronice de transmitere la distanţă...

CITESTE MAI MULT

Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică Orice persoană, fizică sau juridică, aflată pe teritoriul României poate beneficia de servicii de certificare în vederea utilizării semnăturii electronice ...

CITESTE MAI MULT

Legea nr. 455 din 18 iulie 2001 privind semnătura electronică. Prezenta lege stabileşte regimul juridic al semnăturii electronice şi al înscrisurilor în formă electronică, precum şi condiţiile furnizării de servicii de certificare a semnăturilor electronice.

CITESTE MAI MULT

Procedură eliberare certificate digitale calificate fără deplasare Clientul completează formularul de comandă accesând următorul link: https://ca.certdigital.ro/client/ Listează documentele primite pe e-mail: contract, acord și proformă

CITESTE MAI MULT