Istoric

Cert Digital reprezintă marca înregistrată sub egida căreia SC Centrul de Calcul SA – firmă cu peste 40 de ani de experiență și practică în domeniul IT, furnizează servicii de certificare.

Cert Digital  furnizează servicii de certificare profesionale, bazate pe:
– Infrastructură hardware de ultimă generație – Serverele și echipamentele de calcul din cadrul Cert Digital rulează pe sisteme de încredere configurate și testate folosind cele mai bune practici în domeniu. Toate sistemele de operare necesită identificare individuală și restricții de acces la serviciile de control bazate pe autentificarea identității. Sistemele sunt scanate pentru detecția programelor cu caracter malițios și, de asemenea, sunt protejate împotriva programelor de tip spyware sau virus;

– Rețeaua este prevăzută cu soluții de firewall pentru protecția împotriva tentativelor de intruziune din interior sau exterior și pentru limitarea proceselor din rețea, care ar putea produce vulnerabilități în sistemele de producție;

– Soluțiile software dezvoltate de specialiști cu experiență de peste 15 ani în domeniu;

– Calitatea, constanța și promptitudinea cu care sunt furnizate serviciile de suport tehnic;

– Experiența și notorietatea partenerilor noștri.

Istoric

Înfiinţat în 1976, Centrul de Calcul are o experienţă de peste 40 de ani în proiectarea, implementarea şi exploatarea a peste 1000 de aplicaţii, în peste 150 de întreprinderi, firme şi unităţi din administraţia publică. Orice serviciu sau produs marca Centrul de Calcul este caracterizat prin calitate, constanţă şi promptitudine.

Personalul format din oameni cu o foarte bună pregătire în dezvoltarea de software, consultanţă şi training, şi cu o experienţă în dezvoltarea de afaceri, se află permanent la dispoziţia clienţilor companiei, pregătiţi să vină în întâmpinarea tuturor cerinţelor acestora. Prin intermediul politicii sale de calitate, Centrul de Calcul îşi asumă angajamentul de a:
– satisface cerinţele clienţilor;
– optimiza permanent nivelul calitativ al produselor şi serviciilor;
– câştiga şi menţine încrederea clienţilor;
– dezvolta sectorul de piaţă de desfacere ocupat;
– asigura un mediu de lucru performant şi adecvat angajaţilor firmei.

Mai multe detalii despre Centrul de Calcul