Certificat SSL

Certificat SSL

De ce să optezi pentru un Certificat SSL?

Pentru a crește încrederea și siguranța consumatorilor, deoarece 85% din cumpărătorii online evită site-urile nesigure.

Ce este un certificat SSL?
Este un certificat pentru interfața Web ce permite utilizatorilor să realizeze tranzacții securizate pe 128 biți. Certificatele SSL comandate prin certdigital.ro sunt compatibile cu browserele Microsoft Internet Explorer, Mozila Firefox, Google Chrome, Netscape/AOL și de asemenea compatibil cu 98% din alte browsere existente.
Utilizarea certificatelor SSL are scopul de asigura securitatea comunicației și identificarea participanților în procesul de comunicație.
Securizarea comunicației: certificatul SSL este folosit pentru criptarea traficului de date pe conexiunea dintre utilizator (browser) și server astfel încât informațiile transferate să nu poată fi decodate sau compromise.
Identificarea părților în procesul de comunicație: identificarea domeniului și/sau a organizației care operează un anumit domeniu astfel încât utilizatorul final care accesează resursa respectivă să fie sigur că aceasta este validă. În cadrul procesului de acces, browserul client verifică dacă certificatul digital utilizat în procesul de criptare de către server este semnat de o autoritate de certificare (CA) recunoscută și dacă certificatul digital se află în perioada de valabilitate.
Validarea domeniului reprezintă o formă de bază de certificare digitală a unui domeniu internet. Prin procesul validării la nivel de domeniu se verifică dacă solicitantul certificatului SSL DV este în mod real proprietarul acelui domeniu. Utilizarea certificatelor SSL DV realizează un nivel de criptare foarte bună (1024 sau 2048 biți).

Pentru comenzi folosiți formularul de mai jos

    Solicită Ofertă

    Completează câmpurile cu *

    Persoană fizicăPersoană juridică