Semnatura electronica – pachetul Cert Digital


Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital

Semnatura electronica, in accepţiunea Legii 455/2001, reprezinta date in format electronic, care sunt atasate sau asociate altor date, tot in forma electronica, şi care servesc drept metodă de identificare. Practic, semnatura electronica este solutia perfecta pentru desfaşurarea comunicarii de afaceri exclusiv prin mijloace electronice. Semnatura electronica cu valoare legala îţi ofera garanţia integritatii, autenticitătii şi nerepudierii mesajelor şi documentelor electronice, facand legatura neechivoca intre informaţiile semnate şi semnatar.

Pachetul Semnatura Electronica oferit de Cert Digital oferă toate elementele necesare crearii semnaturii electronice extinse cu valoare legala:

semnatura electronica 45 euro(fara tva)

* Valabilitatea certificatului digital calificat este de  1 an de la emitere. Pentru a putea semna electronic documente şi în anul următor, tariful perceput pentru reînnoire este de 27 Euro (fără TVA).

Funcționalități:

– Acest pachet vă asigura dreptul de a :
– Semna electronic documente
– Depune declaraţii fiscale la ANAF
– Participa la licitaţii electronice prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice)
– Accesa servicii on-line oferite de instituţiile statului

Certificatul digital este valabil un an. Pentru a putea semna electronic documente şi în anul următor, clienţii Cert Digital trebuie să reînoiască certificatul cu cel puțin 5 zile înainte de expirarea valabilității.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: suport@certdigital.ro sau telefonic la numarul 0724666643 (Vodafone).

Comanda acum pachetul semnatura electronica

© 2020 Semnatura electronica, certificat digital – solutii CertDigital. Toate drepturile rezervate.
Happy Hosting este ghidul tau in online pentru gazduire web si inregistrare de domenii. Citeste blogul si afla mai multe!

text/javascript