Operator de date cu caracter personal


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. CENTRUL DE CALCUL S.A.  – CERTDIGITAL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este prelucrarea datelor cu caracter personal în vederea eliberării unui certificat calificat.

Nu sunteti obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare eliberării unui certificat calificat. Refuzul dumneavostră  determină imposibilitatea emiterii certificatului calificat.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. CENTRUL DE CALCUL S.A. – CERTDIGITAL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

© 2020 Semnatura electronica, certificat digital – solutii CertDigital. Toate drepturile rezervate.
Happy Hosting este ghidul tau in online pentru gazduire web si inregistrare de domenii. Citeste blogul si afla mai multe!

text/javascript